woensdag 1 februari 2012

SYLVIE V/D VAART KRIJGT EIGEN BARBIE!

Sylvie van der Vaart heeft vanaf vandaag haar eigen Barbie. De blonde presentatrice is vandaag samen met Danie Bles op een grote speelgoedbeurs in Neremberg (Duitsland) voor de lancering van haar eigen One of a kind doll.

De Barbiepop is een kopie van één van Sylvie’s echte looks. Danie verzorgde de kleding. Een crème-kleurige Jan Taminiau jurk, die Sylvie eerder droeg tijdens de live-uitzending van het programma Let’s Dance, is in het klein nagemaakt. Zelfs de pumps, die de Barbie aan heeft, werden in grotere maat al door Sylvie gedragen en ook de make-up komt overeen.

De onthulling van Sylvie’s eigen Barbie vormt de kick-off van Barbie’s fashion thema. Vanaf 2 februari brengt Mattel fashion pakketten op de markt, waarmee fans de kleding van hun eigen Barbiepop kunnen ontwerpen.Sylvie en Danie op de foto met Tammy, de vrouw die de Barbie maakte

Sylvie, die afgelopen jaar ook al een wassen beeld kreeg, is niet de eerste bekendheid met een eigen Barbie. De Zweedse prinses Victoria, Justin Bieber en de personages uit de Amerikaanse televisieserie Mad Men gingen haar al voor met een eigen Barbiepop.Barbie-verzamelaars, die hopen op een eigen Sylvie Barbie worden helaas teleurgesteld. Er werd slechts één exemplaar gemaakt en dat is niet te koop.

Foto’s & Tekst: Danie Bles

Geen opmerkingen:

Een reactie posten