woensdag 1 februari 2012

RIHANNA KRIJGT EIGEN FASHION TV SHOW!

Rihanna heeft een contract getekend voor een fashion reality tv show in Groot-Brittannië. In de 10 weken durende afvalrace gaat de succesrijke zangeres opzoek naar de next generation van rauw, onontdekt designertalent. De winnaar zal een kostuum ontwerpen voor RiRi’s Wireless optreden in Hyde Park deze zomer.
Fashion tv show
Je zult vast denken ‘alwéér een fashion televisieshow’ of misschien sta je te springen voor weer een nieuw fashionprogramma. Rihanna’s fashion tv show heeft een twist. In plaats van zich te focussen op ready-to-wear kleding, zullen de beginnende ontwerpers podium outfits voor artiesten ontwerpen. Vandaar ook de hoofdprijs voor de winnaar: het ontwerpen van een kostuum voor Rihanna.


Rihanna loves fashion
Naast haar rol als jurylid zal Rihanna ook betrokken zijn bij de casting, editing en post-productie van het programma. De zangeres heeft er in ieder geval veel zin in.“Ik heb altijd een liefde gehad voor fashion,” vertelt Rihanna. “Het is een voortdurende bron van inspiratie in mijn leven en het is een grote reden waarom ik ben uitgegroeid tot de persoon en kunstenaar die ik vandaag ben.” Rihanna heeft Girls Aloud-ster Nicola Roberts gevraagd mee te werken aan haar show.


Tekst & Foto's: Fashionscene.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten