woensdag 15 februari 2012

HUNKEMÖLLER APP GELANCEERD!

Lingerieliefhebbers en Hunkemöllerfans opgelet! Vanaf vandaag is er de Hunkemöller app. De smartphone applicatie van de lingerieketen, speciaal voor Hunkemöller members en andere liefhebbers van lingerie, werd vandaag officieel gelanceerd in het bijzijn van een selecte groep Nederlandse en Duitse pers.


Member voordeel
De app is met name interessant voor Hunkemöller members. Zij kunnen in plaats van met hun memberpas vanaf nu namelijk gewoon winkelen met de Hunkemöller app. Zo sparen ze punten op hun digitale membercard.


Een spread uit het So Me magazine

Spannende scoops
Lingerieliefhebbers kunnen op hun beurt op de app terecht voor lingerie-inspiratie, – nieuws en de laatste scoops. Het online magazine, genaamd So Me, staat vol trends, shoppings en zelfs streetstyle inspiratie. Bovendien is er vandaag al een extra beeld van Sylvie van der Vaart in Hunkemöllerlingerie in het magazine te vinden. De komende tijd zal ook de rest van die campagnebeelden via de app gelanceerd worden.

Het tweede beeld van Sylvie voor de lingerieketen

Vijf euro shoptegoed
Download je de Hunkemöller app voor 31 maart, dan ontvang je 5 euro shoptegoed in je digitale Hunkemöller goodiebag. Mooi meegenomen, toch?

De app is te downloaden in de Android Market en de Apple Store.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten