zondag 10 oktober 2010

Nailpolish soooo Fashionable

De laatste tijd ben ik helemaal weg van zoveeel soorten nailpolish dat ik ze "MOET" kopen niet dat het allemaal expensive moet zijn totaal niet heb sinds kort het merk Catrice ontdekt (het is er al een tijdje heb ik begrepen) te koop bij Kruidvat en Trekpleister voor maar €2,50 en veel mooi kleuren (inslaaaaan dus;). Nog een paar van mijn favo brands zijn onder andere; O.P.I.,China Glaze,Rimmel,Zoya,Sonia Kashuk,Essie etc in prijsklasse erg verschillend zowel in kwaliteit!

Ben zelf ergg een liefhebber van donkere kleuren zoals van Rimmel de "Blue Voque" heel mooi donker blauw en van China Glaze de collectie van "Wizard of Oz" en dan met name "Ruby Pumps" heeel mooi rood met een glitter effect!Yes this is the "ONE" from China Glaze "Ruby Pumps" collection Wizard of Oz!


Sonia Kashuk nice pink color called "Ooh la la"


Lend a Hand Nail Trio.Herome line W.I.C. very nice colours!


My favo colour from Rimmel "Blue Voque"Very nice colours for a good price!


De meeste nailpolish die ik koop doe ik online vaak ook goedkoper hier een paar links: www.transdesign.com en nailpolishfashion.nl vele kan je ofcourse google'n je zal versteld staan hoeveel leuke sites er zijn. En mijn favo site/link waar ik ook veel inspiratie van haal is van www.beautygirlmusings.blogspot.com.

1 opmerking:

  1. i loveeeeee rimmel blue vogue! i love it i love it i love itttttt

    BeantwoordenVerwijderen